Недела по Богојавление - Литургија во црквата Свети Никола во Перт

1235

На 21 јануари, 2018 година, во Неделата по Богојавление, кога Црквата го празнува споменот на светиот охридски архиепископ Григориј и преподобната Домника, во црквата Свети Никола во Перт, се богослужеше утрена богослужба и Света Божествена Литургија.

 

Previous articleНедела по Богојавление - Литургија во манастирот Донибрук
Next articleНедела по Богојавление - Литургија во црквата Свети Илија во Футскрај