Мало Повечерие со Акатист кон Пресвета Богородица во црквата Св. Злата Мегленска во Хоперс Кросинг

1581

На 9 март 2018 година, во петокот на Третата седмица од Великиот Пост, во црквата Света Злата Мегленска во Хоперс Кросинг, Мелбурн, се отслужи Мало Повечерие и Акатист кон Пресвета Богородица. На богослужбата се изврши и благословување на принесените петолебија.

 

Previous articleМало Повечерие со Акатист кон Пресвета Богородица во црквата Свети Илија во Футскрај
Next articleМало Повечерие со Акатист кон Пресвета Богородица во црквата Света Богородица - Пречиста во Ливерпул