Мало Повечерие со Акатист кон Пресвета Богородица во црквата Свeта Богородица - Пречиста во Ливерпул

1104

На 16 март 2018 година, во петокот од Четвртата седмица на Великиот Пост, во црквата Свeта Богородица – Пречиста во Ливерпул, Сиднеј, се отслужи Мало Повечерие и Акатист кон Пресвета Богородица. На богослужбата се изврши благословување на принесените петолебија.

Previous articleМало Повечерие со Акатист кон Пресвета Богородица во црквата Св. Злата Мегленска во Хоперс Кросинг
Next articleСвета Литургија во манастирот Свети Наум Охридски во Роклин