Мало Повечерие со Акатист кон Пресвета Богородица во црквата Св. Злата Мегленска во Хоперс Кросинг

1410

На 16 март 2018 година, во петокот од Четвртата седмица на Великиот Пост, во црквата Света Злата Мегленска во Хоперс Кросинг, Мелбурн, се отслужи Мало Повечерие и Акатист кон Пресвета Богородица. На богослужбата се изврши благословување на принесените петолебија.

Previous articleМало Повечерие со Акатист кон Пресвета Богородица во црквата Свети Илија во Футскрај
Next articleМало Повечерие со Акатист кон Пресвета Богородица во црквата Свeта Богородица - Пречиста во Ливерпул