Мало Повечерие со Акатист кон Пресвета Богородица во црквата Свети Никола во Перт

1355

На 16 март 2018 година, во петокот од Четвртата седмица на Великиот Пост, во црквата Свети Никола во Перт, се отслужи Мало Повечерие и Акатист кон Пресвета Богородица. На богослужбата се изврши благословување на принесените петолебија.

Previous articleТрите фази на духовниот живот
Next articleМало Повечерие со Акатист кон Пресвета Богородица во црквата Свети Илија во Футскрај