Мало Повечерие и Акатист на Пресвета Богородица во црквата Света Богородица - Пречиста во Ливерпул

1336

На 23 март, 2018 година, во црквата Света Богородица – Пречиста во Ливерпул, Сиднеј, се отслужи Мало Повечерие и Акатист на Пресветата Богородица. На службата се благословија и принесените петтолебија.

Previous articleМало Повечерие и Акатист на Пресвета Богородица во манастирот Донибрук
Next articleАкатистова Сабота - Света Литургија во манастирот Свети Наум Охридски во Роклин