Литургија на Претходно-осветени дарови во црквата Света Петка во Мил Парк

2071

На 2 април, 2018 година, во Великиот понеделник од Страсната седмица, во црквата Света Петка во Мил Парк, се отслужи Литургија на претходно осветени дарови.

 

Previous articleЦветници во црквата Свети Никола во Престон
Next articleВелики вторник - Литургија на Претходно-осветени дарови во црквата Света Петка во Мил Парк