Лазарева сабота во црквата Света Богородица - Пречиста во Ливерпул

1049

На 31 март 2018 година, на Лазарева сабота, кога го празнуваме воскреснувањето на светиот и праведен пријател Христов четвородневниот Лазар, во црквата Света Богородица – Пречиста во Ливерпул, Сиднеј, се богослужеше утрена богослужба и Света Божествена Литургија.

Previous articleЛазарева сабота во црквата Света Петка во Мил Парк
Next articleЛазарева сабота во црквата Свети Никола во Перт