Какви сме во срцето, такви сме и пред лицето на Господ

2250

Од срцето човечко излегува доброто и лошото. Какви сме во срцето, такви сме и пред лицето на Господ.

Свети Теофан Затворник

Previous articleОбновете ја молитвата и ќе ви се врати изгубената полнота
Next articleПокриј го гревот на ближниот