Зрелост

1941

Целта на животот е да се постигне зрелост за да се дадеме и принесеме на другиот.

Архимандрит Василиј Гондикакис

Previous articleПрославен споменот на Преподобниот Наум Охридски, патрон на манастирот во Роклин, Викторија
Next articleЧистота на срцето