Втор ден Велигден - Светол Понеделник во црквата Свети Никола во Престон

625

На 9 април 2018 година, на Светол Понеделник, во црквата Свети Никола во Престон, Мелбурн, се богослужеше Света Божествена Литургија.

Previous articleВтор ден Велигден - Светол Понеделник во Соборната црква во Сиденхам
Next articleВтор ден Велигден - Светол Понеделник во црквата Света Петка во Мил Парк