Воведение на Пресвета Богородица - Литургија во манастирот Донибрук

1582

На 4 декември, 2017 година, на празникот Воведение на Пресвета Богородица во храмот (Пречиста), во манастирот Свети Прохор Пчински во Донибрук, Викторија, се богослужеше празнична утрена богослужба и Света Божествена Литургија.

Previous articleВоведение на Пресвета Богородица во црквата Свети Никола во Перт
Next articleWhy is it proper to honor Mary?