Велики вторник - Литургија на Претходно-осветени дарови во црквата Света Петка во Мил Парк

916

На 3 април, 2018 година, во Великиот вторник од Страсната седмица, во црквата Света Петка во Мил Парк, се отслужи Литургија на претходно осветени дарови.

 

Previous articleЛитургија на Претходно-осветени дарови во црквата Света Петка во Мил Парк
Next articleВелика Среда - Литургија на Претходно-осветени дарови во црквата Света Петка во Мил Парк