Велика Среда - Литургија на Претходно-осветени дарови во црквата Света Петка во Мил Парк

1088

На 4 април, 2018 година, во Великата Среда од Страсната седмица, во црквата Света Петка во Мил Парк, се отслужи Литургија на претходно осветени дарови.

Previous articleВелики вторник - Литургија на Претходно-осветени дарови во црквата Света Петка во Мил Парк
Next articleНе отфрлај ме Боже Мој, но мене која се каам спаси ме