Велика Сабота во црквата Света Петка во Мил Парк (Вечерна богослужба со Василиева Литургија)

1292

На 7 април, 2018 година, на Велика Сабота, утрото, во црквата Света Петка во Мил Парк, Викторија, се богослужеше Вечерна богослужба со Света Василиева Литургија.

На Литургијата, верниот народ се причести со Светите Христови Тајни.

Previous articleВелика Сабота во манастирот Донибрук (Вечерна богослужба со Василиева Литургија)
Next articleВелигденско послание на Високопреосветениот Митрополит г. Петар