Акатист на Пресвета Богородица во црквата Свети Никола во Перт

1029

На 23 март, 2018 година, во црквата Свети Никола во Перт, се отслужи Мало Повечерие и Акатист на Пресветата Богородица. На службата се благословија и принесените петтолебија.

Previous articleСвети Четириесет Маченици (Младенци) - Литургија на Претходно осветени дарови во црквата во Ливерпул
Next articleАкатист на Пресвета Богородица во црквата Свети Илија во Футскрај