Announcements

Најава – 20 годишен јубилеј на МПЦО Света Злата Мегленска – Вереби

Македонската Православна Црква Света Злата Мегленска од Вереби, по повод 20 годишниот јубилеј, ги поканува православните верници, како и оние кои во изминатиот период,...