Акатист на Пресвета Богородица во црквата Свети Илија во Футскрај

1647

На 3 Март, во петокот од Првата седмица на Великиот пост, во црквата Свети Илија во Футскрај, се отслужи Мало повечерие со Акатист на Пресвета Богородица и чин на благословување и осветување на петолебие.

IMG_0130 IMG_0133 IMG_0136 IMG_0137 IMG_0139 IMG_0141 IMG_0143 IMG_0144

 

Previous articleГостување на Митрополитот Петар во „Око“ на ТВ Нова (Видео)
Next articleТодорова сабота во црквата Свети Илија во Футскрај