The Eighth Day, Nr. 58

1233

Content:

Свети Архиерејски Синод – Илинденско послание

Веронаука

Митрополит Петар – Благодатта Божја – цел на животот
Јеротеј Влахос – Преображение Господово

Актуелно

Диме Мераковски – 20 години од проневерата во црквата „Св. Ѓорѓи“ во Фицрој
Church History
Игумен Гаврил – Старци: Св. Амвросиј Оптински

Вести
Службен дел

Download

Previous articleThe Eighth Day, no. 57
Next articleThe Eighth Day, No. 59