6 – ти број на Пастир – Парохиски весник на МПЦО Свети Никола – Престон

1662

Со благослов на Неговото Високопреосвештенство митрополитот Преспанско-пелагониски и администратор Австралиски и Новозеландски г. Петар, излезе 5 – от број на Пастир – парохиски весник на Македонската Православна Црковна Општина „Свети Никола“ во Престон.

Во бројот е објавен и распоредот на богослужби во црквата Свети Никола – Престон за тековниот месец.

Преземи го новиот 6 број на Пастир

Previous articleБожествена Литургија во црквата Успение на Пресвета Богородица во Бризбен, Квинзланд
Next articleFor aligning the human will with the will of God