ДЕКЛАРАЦИЈА ЗА МПЦ-ОА ОД АВСТРАЛИСКО-НОВОЗЕЛАНДСКАТА ЕПАРХИЈА

6044

Текстот на Декларацијата во pdf

Previous articleМолитвено одбележан споменот на Светите Прохор Пчински и Гаврил Лесновски во манастирот Донибрук
Next articleВелигденско послание на Митрополитот г. Петар