Света Божествена Литургија во манастирот Донибрук

1571

На 26 Јули 2017 година, кога се празнува Соборот на Свети Архангел Гавриил и споменот на преподобната Сара, во манастирот Свети Прохор Пчински во Донибрук, се богослужеше утрена богослужба и Света Божествена Литургија.

Previous articleIn the heavens we have Father who loves us more than all fathers and mothers ...
Next articleHoly Divine Liturgy in the church of St. Elijah in Foоtscray