Повечерие и Акатист кон Пресвета Богородица во црквата Свети Никола во Престон

1244

На 23 февруари, 2018 година, во црквата Свети Никола во Престон, Мелбурн, се отслужи Мало повечерие и Акатист кон Пресвета Богородица.

Previous articleMiracle of Saint Nektarios: The Healing of Fr. Nektarios Vitalis of Cancer
Next articleПовечерие и Акатист кон Пресвета Богородица во црквата Свети Илија во Футскрај