4 – ти број на Пастир – парохиски весник на МПЦО Свети Никола – Престон

1753

Со благослов на Неговото Високопреосвештенство митрополитот Преспанско-пелагониски и администратор Австралиски и Новозеландски г. Петар, излезе новиот 4 број на Пастир – парохиски весник на Македонската Православна Црковна Општина „Свети Никола“ во Престон.

Новиот број, за месец Јули, тематски е посветен на празникот на Светите Апостоли Петар и Павле – Петровден.

Во бројот е објавен и распоредот на богослужби во црквата Свети Никола – Престон за тековниот месец.

Преземи го новиот 4 број на Пастир

Previous articleA Gift To You
Next articleПразникот Свети Петар и Павле – Петровден во Соборната Црква во Сиденхам, Мелбурн