Свети Силуан Атонски / Филм

2130

(Преводот на македонски можете да го вклучите на CC)

Previous articleВо слава на Бога – Богослужбени книги на македонски јазик. Промоција на книги и изданија во црквата „Света Петка“ во Мил Парк
Next articleГордоста прави да се чувствуваме навредени – јеросхимонах Макариј Оптински