Diocese Orthodox pocket calendar

Православен календар за 2024 година на Епархијата за Австралија и Нов...

Со благослов на Неговото Високопреосвештенство Митрополитот Преспанско - пелагониски и Администратор Австралиско - Новозеландски г. Петар, излезе од печат Православниот календар за висококосната (престапна)...

Православен џепен календар за 2023 година

Со благослов на Неговото Високопреосвештенство Митрополитот г. Петар, излезе од печат Православниот џепен календар за 2023 година. Календарот ги содржи сите информации за календарската...

Православен џепен календар за 2022 година

Со благослов на Неговото Високопреосвештенство Митрополитот г. Петар, излезе од печат Православниот џепен календар за 2022 година. Календарот ги содржи сите информации за календарската...

Православен џепен календар за 2021 година

Со благослов на Неговото Високопреосвештенство Митрополитот г. Петар, излезе од печат Православниот џепен календар за 2021 година. Календарот ги содржи сите информации за календарската...

Православен џепен календар за 2020 година

Со благослов и одобрение на Неговото Високопреосвештенство Митрополитот г. Петар, излезе од печат Православниот џепен календар за 2020 година. Календарот ги содржи сите информации за календарската година и контактите на парохиските цркви и парохискит...