8-ми Ден бр. 79

1026

 8 Ден бр 79, Божик 2021

Previous articleБожикна порака на Митрополитот г. Петар до децата на детската амбасада „За сите деца во светот“
Next articleСтав на Митрополитот г. Петар по повод реакцијата на Екс-директорот на Токсикологија за причестувањето со една лажичка