8-ми Ден бр.73

470

8 Ден бр 73, Петровден 2019

Previous articleСвета Литургија во црквата Свети Никола во Перт (3-та Недела по Педесетница)
Next articleПразникот на светите апостоли Петар и Павле во Соборната црква во Сиденхам