Четврта Недела од Великиот Пост и Благовештение во црквата Света Богородица – Пречиста во Ливерпул

827

На 7 април, 2019 година, во Четвртата Недела од Великиот пост (на преподобниот Јован Лествичник), кога се празнува празникот Благовештение, во црквата Света Богородица – Пречиста во Ливерпул, Сиднеј, се богослужеше утрена богослужба и Света Божествена Литургија.

Previous articleЧетврта Недела од Великиот Пост и Благовештение во манастирот Донибрук
Next articleЧетврта Недела од Великиот Пост и Благовештение во црквата Свети Никола во Перт