Утрена богослужба и Оплакувањето Христово во црквата Успение на Пресвета Богородица во Бризбен

1053

На 26 април, 2019 година, вечерта, во Светиот Велик Петок, црквата Успение на Пресвета Богородица во Бризбен, се отслужи утрена богослужба со статиите на оплакувањето Христово.

 

Previous articleУтрена богослужба и Оплакувањето Христово во црквата Света Богородица – Пречиста во Ливерпул
Next articleУтрена богослужба и Оплакувањето Христово во манастирот Свети Прохор Пчински во Донибрук