Служба на Светите Страдања на Господ Исус Христос во црквата Свети Никола во Перт

910

На 25 Април, 2019 година, во Светиот Велик Четврток, вечерта, во црквата Свети Никола во Перт, се отслужи службата на Светите и Спасителни Страдања на нашиот Господ Исус Христос.

Previous articleСлужба на Светите и Спасителни Страдања на Господ Исус Христос во црквата во Мил Парк
Next articleСлужба на Светите Страдања на Господ Исус Христос во манастирот во Донибрук