Служба на Светите Страдања на Господ Исус Христос во црквата Успение на Пресвета Богородица во Бризбен

890

На 25 Април, 2019 година, во Светиот Велик Четврток, вечерта, црквата Успение на Пресвета Богородица во Бризбен, се отслужи службата на Светите и Спасителни Страдања на нашиот Господ Исус Христос.

Previous articleСлужба на Светите Страдања на Господ Исус Христос во манастирот во Донибрук
Next articleЦарски часови и Вечерна богослужба во црквата Свети Илија во Футскреј