Свети Тајни Крштение и Миропомазание во манастирот Свети Прохор Пчински во Донибрук

1583

На 17 ноември, во манастирот на Свети Прохор Пчински во Донибрук, Светите Тајни Крштение и Миропомазание ги прими малиот Леон Бошнаков.

Previous articleСвета Литургија во црквата Света Петка во Мил Парк (21 Недела по Педесетница)
Next articleСвета Литургија во манастирот Свети Прохор Пчински во Донибрук