Света Литургија во црквата Свети Пророк Илија во Фуцкреј

760

На 8 јуни, 2020 година, на втор ден Духовден, во црквата Свети Пророк Илија во Фуцкреј, Мелбурн, се богослужеше Света Божестена Литургија.

 

Previous articleПедесетница – Света Литургија во црквата Свети Никола во Перт
Next articleСвета Литургија во црквата Свети Никола во Престон