Света Литургија во црквата Свети Никола во Престон

7286

На 3 јули 2020 година, кога се празнува споменот на Преподобниот Наум Охриски, во црквата Свети Никола во Престон се богослужеше утрена богослужба и Света Божествена Литургија.

Previous articleПрославен празникот на преподобен Наум Охридски во неговиот манастир во Роклин
Next articleСвета Литургија во црквата Света Петка во Мил Парк