Света Литургија во црквата Свети Никола во Престон (Спомен на Свети Наум Охридски)

807

На 5 Јануари, 2020 година, во Неделата пред Раѓањето Христово, кога се празнува споменот на преподобниот Наум Охридски, во црквата Свети Никола во Престон, Мелбурн, се богослужеше утрена богослужба и Света Литургија.

Previous article8-ми Ден бр.75
Next articleСвета Литургија во црквата Света Злата Мегленска во Вереби (Спомен на Свети Наум Охридски)