Света Литургија во црквата Свети Никола во Перт (Недела на светите Праотци)

1095

На 29 декември, 2019 година, во 28-та Недела на Педесетница, неделата посветена на светите Праотци и кога се празнува споменот на светиот пророк Агеј и светиот Никола Хрисоверг, во црквата Свети Никола во Перт, се богослужеше Света Божествена Литургија.

Previous articleСвета Литургија во црквата Свети Пророк Илија во Футскреј (Недела на светите Праотци)
Next articleСвета Литургија во Соборната црква во Сиденхам (Недела на светите Праотци)