Света Литургија во црквата Свети Никола во Престон (26-та Недела по Педесетница)

626

На 15 декември, 2019 година, во 26-тата Недела по педесетница, кога се празнува споменот на светиот пророк Авакум и светата маченичка Миропија,во црквата Свети Никола во Престон, се богослужеше утрена богослужба и Света Божествена Литругија.

Previous articleСвета Литургија во црквата Света Петка во Мил Парк (26-та Недела по Педесетница)
Next articleСвета Литургија во црквата Света Злата Мегленска во Хоперс Кросинг (26-та Недела по Педесетница)