Света Литургија во црквата Свети Никола во Престон (Собор на Свети Архангел Михаил)

982

На 21 ноември 2019 година, на празникот Собор на Свети Архангел Михаил и Сите Небесни Сили, во црквата Свети Никола во Престон, Мелбурн, се богослужеше утрена богослужба и Света Божествена Литургија.

Previous articleСвета Литургија во манастирот Свети Пророк Пчински во Донибрук (Собор на Свети Архангел Михаил)
Next articleСвета Литургија во црквата Света Богородица – Пречиста во Ливерпул (Собор на Свети Архангел Михаил)