Света Литургија во црквата Свети Никола во Перт (Илинден)

824

На 2 август, 2019 година, кога се празнува споменот на светиот пророк Илија и на Пречистанските проподобно-маченици Евнувиј, Пајсиј и Аверкиј, во црквата Свети Никола во Перт, се богослужеше празнична утрена богослужба и Света Божествена Литургија.

Previous articleСвета Литургија во црквата Свети Никола во Престон (Илинден)
Next articleСвета Литургија во црквата Света Богородица – Пречиста во Ливерпул (Илинден)