Света Литургија во црквата Свети Никола во Перт

1107

На 13 Јануари, 2018 година, во Неделата пред Богојавление, кога се празнува Оданието на Божик, светиот Теофилакт Охридски и преподобната Меланија Римјанка, во црквата Свети Никола во Перт, се богослужеше утрена богослужба и Света Божествена Литургија.

Previous articleСвета Литургија во црквата Свети Никола во Престон
Next articleСвета Литургија во црквата Света Злата Мегленска во Хоперс Кросинг