Света Литургија во црквата Света Злата Мегленска во Хоперс Кросинг (Спомен на Свети Климент Охридски)

731

На 8 Декември, 2019 година, кога се празнува споменот на светиот Климент Римски и на светиот Климент Охридски Чудотворец, во црквата Света Злата Мегленска во Хоперс Кросинг, Мелбурн, се богослужеше утрена богослужба и Света Божествена Литургија.

Previous articleСвета Литургија во црквата Света Петка во Мил Парк (Спомен на Свети Климент Охридски)
Next articleСвета Литургија во црквата Света Богородица – Пречиста во Ливерпул (Спомен на Свети Климент Охридски)