Света Литургија во црквата Света Богородица – Пречиста во Ливерпул (Недела на светите Праотци)

999

На 29 декември, 2019 година, во 28-та Недела на Педесетница, неделата посветена на светите Праотци и кога се празнува споменот на светиот пророк Агеј и светиот Никола Хрисоверг, во црквата Света Богородица – Пречиста во Ливерпул, Сиднеј, се богослужеше Света Божествена Литургија.

   

Previous articleСвета Литургија во манастирот Свети Прохор Пчински во Донибрук (Недела на светите Праотци)
Next articleСвета Литургија во црквата Свети Никола во Престон (Недела на светите Праотци)