Света Литургија во манастирот Свети Прохор Пчински во Донибрук (Сретение Господово)

1225

На 15 февруари, 2019 година, кога се празнува празникот Сретение Господово, во манастирот Свети Прохор Пчински во Донибрук, се богослужеше утрена богослужба и Света Божествена Литургија.

Previous articleСвета Литургија во црквата Свети Илија во Футскреј (Сретение Господово)
Next articleСвета Литургија во црквата Света Злата Мегленска во Хоперс Кросинг (Сретение Господово)