Празникот Крстовден во црквата Света Злата Мегленска во Хоперс Кросинг

1161

На 27 Септември, 2019 година, кога се празнува Воздвижението на Чесниот и Животворен Крст (Крстовден), во црквата Света Злата Мегленска во Хоперс Кросинг, Мелбурн, се богослужеше утрена богослужба и Света Литургија.

Previous articleПразникот Крстовден во црквата Света Петка во Мил Парк
Next articleПразникот Крстовден во црквата Свети Никола во Перт