Православен молитвеник на англиски јазик

1099
Во издание на Австралиско-новозеландската епархија, излезе од печат Православeн молитвеник на англиски јазик.
Изданието е достапно за верниците и може да се најде во сите цркви и манастири на Епархијата.
Previous articleОсми ден бр. 80
Next articleПрославен споменот на Преподобниот Наум Охридски во манастирот во Роклин, Викторија