Осми ден бр. 82

600

8 Ден бр 82, Собор на Македонските светители 2021

Previous articleМолитва на Преображение
Next articleОдбележан 40 годишниот јубилеј – архиерејска служба и 75 години од раѓањето на Митрополитот г. Петар