Литургија на Претходно осветени дарови и акатист во Соборната црква во Сиденхам

983

На 15 март, 2019 година, во Соборната црква Раѓање на Пресвета Богородица во Сиденхам, Мелбурн, се богослужеше Литургија на Претходно осветени дарови и Акатист на Пресвета Богородица.

Previous articleСвета Литургија во црквата Свети Никола во Перт (Прочка)
Next articleАкатист на Пресвета Богородица во црквата Свети Илија во Футскреј