Епархиски Црковен Суд на МПЦЕАНЗ, Црковно-канонски судски предмет бр.1/2019 – ПРЕСУДА, Глигор Киселинов

309

Епархиски Црковен Суд на МПЦЕАНЗ, Црковно-судски предмет бр.1/2019 од 03.04.2019) – ПРЕСУДА, Глигор Киселинов

Црковно-административни акти во врска со Црковно-канонската судска постапка

Докази

Previous articleСвета Литургија во црквата Свети Никола во Перт (18-та Недела по Педесетница)
Next articleАрхиерејска литургија во црквата Света Злата Мегленска