Втор ден Божик – Литургија во црквата Свети Никола во Престон

796

На 8 Јануари, 2018 година, на Втор Ден Божик, кога се празнува Соборот на Пресвета Богородица и преподобниот Никодим Прилепски и Тисмански, во црквата Свети Никола во Престон, Мелбурн, се богослужеше Света Божествена Литургија.

Previous articleВтор ден Божик – Литургија во манастирот Свети Прохор Пчински во Донибрук
Next articleТрет ден Божик – Литургија во црквата Света Злата Мегленска во Хоперс Кросинг